Susținem cu mândrie sportul românesc de performanță

Din viața fiecăruia dintre noi nu ar trebui să lipsească sportul. Fie că este de performanță sau reprezintă un hobby, acest tip de activitate ar trebui să însemne un mod de viață pentru noi toți. De fapt, așa și este promovat de către medici, sportivi, antrenori, mass media și nu numai. Sportul  românesc  are deja o tradiție bogată și  reprezentanți cu renume  mondial, el  constituind de-a lungul timpului un motiv bine întemeiat de mândrie pentru poporul român. Fie că vorbim despre primul 10 din istoria gimnasticii mondiale obținut de către Nadia Comaneci în 1976 la Montreal, fie că ne gândim la Helmuth Duckadam, “Eroul de la Sevilla” sau la Hagi, “Regele fotbalului românesc” ne cuprinde emoția de a fi conaționalii acestor campioni. Acestor performeri li se alătură oameni ca Alina Dumitru, prima campioană olimpică din istoria judo-ului românesc, sau Ilie Nastase, legenda vie a tenisului românesc și mondial. Evenimentele la care România s-a poziționat în fruntea clasamentelor sunt numeroase: Jocurile Olipice din Montreal 1976, Cupa campionilor Europeni 1986, Campionatul Modial de Fotbal din 1994, Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 și lista poate continua.

City Insurance este o companie 100% românească ce susține și promovează performanța în toate domeniile, de aceea implicarea în susținerea valorilor românești a fost o consecință firească a acestei poziționări.

Dacă vorbim despre sportul românesc, atunci ne gândim cu siguranță la fotbal! Cum toți românii s-au născut microbiști, susținerea acestui sport a fost o consecință firească. Astfel, City Insurance devine din octombire 2012 sponsorul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României. Compania a sesizat nevoia naționalei de fotbal de a fi susținută de către fiecare român și astfel, prin implicarea sa, a încercat să atragă și să încurajeze suporterii pentru a fi alături tricolorilor permanent și necondiționat. City Insurance nu s-a oprit aici și a ales ca, începând din septembrie 2013, să sprijine și Campioana României, FC Steaua București, o echipă, un nume, un brand, o emblemă.

Pentru că sunt oameni care fac performanță și în alte tipuri de sport dar care se bucură de mai puțină susținere și sprijin, City Insurance și-a îndreptat atenția și către artele marțiale. Așa cum compania și-a asumat ca responsabilitate principală grija sa pentru client, pentru bunurile, afacerile și familia acestuia, tot la fel, prin susținerea acestui sport “alb”, promovează  aceleași valori care ghideaza zilnic fiecare decizie a echipei City Insurance: seriozitate, angajament si corectitudine. Astfel, astăzi Federația Română de Karate, se bucură de sprijinul Sponsorului Principal, Societatea de Asigurare și Reasigurare City Insurance.

Și în viitor, City Insurance se va implica activ în susținerea sportului românesc și în promovarea campionilor și valorilor românești.Kingston microпродвижение сайта ростовsingapore escort koreanобъявления в авитонеоблагаемые доходыкопирайтер вакансии