Asigurare de accidente pentru călători și bagaje aflate în autovehicul

Despre AsigurareDeși șoferii companiei tale sunt profesionişti și responsabili, accidentele apar şi din vina altor participanţi la trafic sau în urma unor situații care nu pot fi evitate. Răspunderea companiei este foarte mare și ai nevoie de o asigurare care să preia aceste riscuri. Încheie o poliță de asigurare de accidente pentru călători și bagaje și pot beneficia, atât șoferul cât și călătorii, de indemnizații pentru invaliditate permanentă (totală sau partială), deces sau deteriorare/distrugere a bagajelor aflate în vehicul, în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat vehiculul menționat în Poliță.

Cui se adresează?


Asigurarea se poate încheia de către persoane juridice deținătoare a unei autorizații ca operator de transport public de persoane sau transport rutier de persoane în interes propriu

Ce riscuri sunt acoperite?Asigurarea oferă protecție pentru următoarele prejudicii produse călătorilor prin accidente ale vehiculului menționat în Poliță :

  • Invaliditate permanentă totală sau parțială;
  • Deces;
  • Deteriorarea sau distrugerea bagajelor aflate în vehicul.

Care este suma asigurată?Suma asigurată se stabilește pentru fiecare risc acoperit și individual per persoană, fiind corespunzătoare numărului de locuri menționat în certificatul de înmatriculare. Stabilim împreună suma asigurată, în funcție de riscurile în fața cărora ai nevoie de acopeire și de specificul businessului tău.

Cât costă și care sunt condițiile de plată?


Prima de asigurare se stabileşte în functie de suma asigurată şi de numărul de persoane. Pentru valori mai mari ale primelor de asigurare, se poate opta şi pentru plata în rate.

Care este perioada de valabilitate?

Poliţa de asigurare se încheie, de regulă, pe o perioadă de un an calendaristic.


Cerere reziliere