Asigurarea de accidente pentru angajați

Despre Asigurarea de accidente pentru angajați

Oamenii buni, profesioniști, cu experiență, sunt foarte greu de găsit. Tu ai reușit această performanță, iar echipa ta este de neînlocuit.

Pentru aceștia, alege un pachet de asigurare pe măsură, care să vă ofere protecție deplină. Asigurarea de accidente pentru angajați este o poliță de grup completă, oferită companiilor pentru acoperirea riscurilor de accidente ale salariaților săi.

Cerere chestionar accidente angajati

PID Accidente Angajati

Tabel- solicitare grup angajati

Ce riscuri sunt acoperite?

Oferim despăgubiri pentru invaliditate sau deces ca urmare a unor accidente survenite în timpul executării obligaţiilor de serviciu şi în exercitarea ocupaţiilor profesionale pentru care Asiguratul este calificat, inclusiv în deplasările în interes de serviciu.

Care sunt avantajele unei asigurări de accidente de la S-AR City Insurance?

  • Oferim protecţie prin asigurare timp de 24 ore/zi;
  • Pentru situaţia deplasărilor în interesul serviciului, acoperirea prin asigurare se extinde şi pentru străinătate;
  • În poliță poate fi cuprinsă și asigurarea pentru cazuri de boală profesională a angajaţilor.

Riscul de boli profesionale* se poate include suplimentar în asigurarea facultativă de accidente a angajaţilor, pe lângă invaliditate sau deces din accident, numai pentru noxele specifice locului de muncă în care personalul angajat îşi desfăşoară activitatea.

* Boala profesională este afecţiunea care apare ca urmare a exercitării unei meserii sau a unei profesiuni, cauzată de factori nocivi fizici, chimici sau biologici caracteristici locului de muncă, precum şi suprasolicitarea diferitelor organe ale corpului în procesul de muncă, apărute ca urmare a expunerii angajaţilor la condiţii nocive.


Cerere reziliere