City Sport Extrem

Despre City Sport Extrem

Îți place adrenalina? Îţi punem la dispoziţie o poliţă de asigurare dedicată celor ca tine, cărora le place să își depășească limitele în sporturi extreme. Singura ta preocupare rămâne distracţia.

City Sport Extrem e un produs special, ce vine în completarea asigurării medicale. Produsul este destinat persoanelor care practică sporturi extreme, amatori sau profesionisti, atât în afara, cât şi pe teritorul României, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 70 de ani inclusiv.

Oferim acoperire pentru o gamă largă de sporturi cu grad ridicat de risc pentru ca tu să te bucuri din plin de vacanţă, știind că ai asigurate cele mai bune servicii medicale, oriunde te-ai afla.

Asistenţa medicală în afara teritoriului României este oferită prin prestatorul extern de servicii Coris Assistance, cu o reţea extinsă în 208 ţări. Este suficientă anunţarea prestatorului de servicii de producerea unui eveniment şi acesta va organiza şi coordona servicii de asistenţă medicală prompte şi de cel mai înalt profesionalism.

În cazul în care, conform criteriilor standard menționate mai sus, nu sunteți eligibil pentru încheierea asigurării, vă rugăm să descărcați documentele atașate și să contactați Asiguratorul pentru efectuarea analizei privind aplicarea unui flux non-standard.

PID City Sport Extrem

Ce sporturi extreme sunt incluse în asigurare?

ZĂPADĂ/GHEAȚĂ: snowkayaking, ski, snowboarding, snowkiting, sanie, bob, skiboarding, sărituri  cu skiurile, patinaj pe gheață, snowmobile;

NAUTICE: canioning, surfing, kayaking, kitesurfing, rafting, scuba-diving (toate tipurile de scufundări inclusiv înot alături de rechini, delfini, diferite specii de pești și recifii de corali), windsurfing, sporturi extreme nautice (wakeboard, yachting, cave diving, powerboat, caiac, canoe, navigație cu vase cu vele);

AERO: kiting, bungee-jumping, deltaplan, parapantă, parașutism, zbor cu aeronave cu motor de mici dimensiuni, planor sau cu aparate mai ușoare decât aerul (balon, aerostat);

TERESTRE: adventure race, alpinism, role, skateboarding, escaladă, rapel, coborâre cu blocatoare, sporturi extreme terestre (călărie, speologie, vânătoare sportivă, paintball, trageri cu arme (arme de foc, arme cu aer comprimat, arcuri, arbalete etc.), pescuit cu harpon cu resort sau aer comprimat), tiroliană (traversarea unei văi cu ajutorul unor sisteme de funii și scripeți), abseiling (coborâre în rapel pe coarda de alpinism);

PE ROȚI: ciclism, raliuri, motociclism MTB/BMX, conducerea de ATV, motociclete de teren, mountain biking, inclusiv downhill (coborâre cu mountain bike), off-road cu mașini de teren.

Pachetul Naţional

Pachetul Naţional acoperă cheltuieli până la limita maximă de 5.000 Euro, în urma producerii unui eveniment asigurat survenit în timpul practicării unui sport extrem pe teritoriul României.

Între riscurile acoperite în cadrul acestui tip de pachet sunt se regăsesc următoarele:

 • tratamente de recuperare;
 • fracturi traumatice şi imobilizarea unui membru în ghips pentru mai mult de 21 de zile;
 • spitalizare;
 • intervenții stomatologice, de chirurgie cranio-maxilo-facială sau oftalmologice;
 • intervenţii chirurgicale;
 • implanturi sau aplicare de proteze;
 • invaliditate permanentă;
 • deces.

Pachetul Internaţional 

Acoperim cheltuieli medicale de urgență și de asistență ocazionate de un eveniment asigurat petrecut în afara teritoriului României, până la limita maximă de 20.000 Euro.

Între riscurile acoperite în cadrul acestui tip de pachet sunt se regăsesc următoarele:

 • spitalizare;
 • farmaceutice;
 • chirurgicale;
 • transport sanitar de urgenţă;
 • repatriere medicală sau în caz de deces;
 • alte tipuri de cheltuieli medicale.

 Beneficii City Sport Extrem 

La achiziţionarea oricărui pachet de asigurare, vei fi acoperit dacă pârtia se închide. Costurile de căutare şi salvare vor fi suportate de noi, iar în cazul în care te întrebi ce se întâmplă dacă echipamentul tău va fi furat, pierdut sau deteriorat, află că nu trebuie să îţi faci griji: ne ocupăm tot noi. Ţie îţi rămâne doar să te distrezi!

defenceNo Deposit Cash Bonusинтернет магазин зимних шинmiami villas to rentоформление загранпаспорта нового образцапродвижение молодого сайта