Asigurarea facultativă pentru accidente de persoane

Despre Asigurarea facultativă pentru accidente de persoane

Daca esti asigurat la noi, știi că, în cazul în care nu vei mai putea munci, poți sta liniștit în ceea ce privește facturile, taxele și tratamentul.

Siguranța zilei de mâine nu mai reprezintă o grijă pentru tine, deoarece beneficiezi de un produs flexibil, care acoperă o gamă largă de riscuri, de la cel de pierdere temporară a capacităţii de muncă şi până la cel de deces.

Cerere chestionar _persoane individual

PID Accidente persoane individual


Cui se adresează această asigurare?

Poți să faci asigurarea pentru tine, dar și pentru cei apropiați, atât timp cât vă încadraţi în intervalul de vârstă 14 – 65 ani.

Ce riscuri sunt acoperite?

Asigurarea acoperă riscuri extinse:

  • Pierderea temporară a capacităţii de muncă;
  • Invaliditatea permanentă;
  • Decesul;
  • Consecinţe estetice şi funcţionale cu caracter definitiv ale traumatismelor, arsurilor sau degerăturilor;
  • Cheltuieli cu medicamente.

În plus, sunt acoperite și ruperea diferitelor organe, produsă brusc ca urmare a efortului fizic excesiv, infecţia în cazul în care substanţa infecţioasă a ajuns în corp din cauza unui accident, , dar în legătură cu activitatea profesională desfăşurată, inclusiv ca urmare a unui efort fizic sau intelectual excesiv, decesul produs din alte cauze decât accidentul

Care este perioada de valabilitate?

Asigurarea se poate încheia pe o perioadă de un an calendaristic sau pe o perioadă mai mică de un an, dar nu mai puţin de o lună.

Cât costă asigurarea?

Prima de asigurare se stabileşte în funcţie de meseria sau profesia persoanei asigurate și poate fi plătită anticipat, integral sau în rate, la datele scadente menţionate în poliţă.

Care este suma asigurată?

Sumele asigurate sunt stabilite conform opţiuniunilor persoanei care încheie asigurarea şi sunt evidenţiate, în poliţa de asigurare, separat pentru deces şi invaliditate permanentă totală. Suma asigurară totală va fi egală cu suma dintre cele două sume asigurate pentru deces şi pentru invaliditate permanentă.


Cerere reziliere