Informatii si programari daune City Insurance

Apelati 021.207.00.02

Luni – Vineri 7.00-22.00
Sambata – Duminica 10.00-19.00

Si veti putea:

  • obtine informatii despre starea dosarului de dauna auto (RCA sau CASCO)
  • face programari pentru constatare, in cazul unei daune auto
  • obtine diverse informatii legate de actele de care aveti nevoie pentru deschiderea unui dosar de dauna auto
  • obtine informatii despre adresele service-urilor

Pentru toata tara, constatarea daunelor auto se va face numai cu programare prealabila la numarul de telefon 021.207.00.02 iar pentru orice informare legata de dosarul de dauna pagubitul trebuie sa faca solicitare la info.daune@cityinsurance.ro

Centru de Daune Bucuresti se regaseste la adresa: Str. Parintele Galeriu, nr. 12-14, sector 2.

Alegeti constatarea daunelor in centrele City Insurance si programati-va telefonic la 021.207.00.02!

Informare cu privire la prelucrarea datelor dvs cu caracter personal

Atunci când ne contactați telefonic, este posibil să înregistrăm această convorbire pentru îmbunătățirea serviciilor noastre sau folosirea ca mijloc probator și vom prelucra datele cu caracter personal pe care ni le oferiți, conform principiilor de mai jos.

Cine suntem

Operatorul de date cu caracter personal este Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A., cu sediul central în București, str. Emanoil Porumbaru, nr. 93-95, sector 1, CP 011424, Telefon: 021.231.0090, 021.231.0079, 021.230.3248, 021.231.0054, 021.231.0713, Fax: 021.231.0442; email Responsabil pentru Protecția Datelor: dpo@cityinsurance.ro

Scopurile și temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal

CITY INSURANCE prelucrează datele dvs. oferite în cursul convorbirii telefonice pentru a răspunde solicitării dvs., de pildă pentru a deschide dosarul de daună, pentru a vă programa pentru constatarea daunei, precum și pentru a vă contacta pentru a solicita mai multe detalii necesare soluționării sau pur și simplu pentru a vă oferi mai multe informații privind produsele și serviciile noastre. Ne întemeiem pe consimțământul dvs. în acest scop.

Datele dvs. colectate în cursul convorbirii telefonice pot face obiectul unui unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Este posibil să transmitem datele dvs. cu caracter personal colectate în această modalitate către parteneri de afaceri sau intermediari (brokeri de asigurare-reasigurare, agenți de asigurare, alți asigurători, societăți de reasigurare, unități de service etc.), precum și către entități precum autorități publice competente, unități medicale etc. pentru a putea soluționa solicitarea dvs.

Datele dvs. pot fi transferate către țări terțe sau organizații internaționale.

Pentru ce perioadă prelucrăm datele dvs. colectate în cursul convorbirii telefonice

Păstrăm datele dvs. strict pentru perioada necesară soluționării solicitării dvs., precum și pentru a face dovada modului de soluționare ulterior, de pildă, în situația unei acțiuni în instanță. În cazul deschiderii unui dosar de daună, datele vor fi păstrate conform reglementărilor în vigoare ale Autorității de Supraveghere Financiară (ASF); în acest moment, perioada stabilită de Autoritate este de 10 ani.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. și în alt temei (de pildă, un contract, o cerere de despăgubire), vom păstra datele despre dvs. conform legislației în vigoare.

Ce drepturi aveți

Vă puteți exercita oricând dreptul de acces, rectificare sau ștergere a datelor, de a restricționa prelucrarea sau de a obiecta la prelucrare, dreptul la portabilitate, precum și dreptul de a nu fi supus unei decizii automate.

De asemenea, vă puteți retrage consimțământul, caz în care vom înceta de îndată prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Aceasta poate avea drept consecință imposibilitatea de a da curs cererii dvs. Retragerea consimțământului nu va avea efecte asupra prelucrărilor de până în acel moment.

În vederea exercitării acestor drepturi, vă puteți adresa societății noastre la datele de contact menționate la de mai sus.

De asemenea, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal aveți dreptul de a formula o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru mai multe detalii

Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal a subscrisei, afișată aici.

Apelati 021.207.00.02