Daune călătorii

În cazul unui eveniment petrecut în timpul călătoriei tale în străinatate și care se încadrează în condițiile de asigurare, poți beneficia de decontare directă a serviciilor medicale, fără a plăti costul acestora.

Oferim asistenţă în peste 200 ţări la nivel mondial.

April International activează în mai multe domenii (travel, medical, auto, home assistance) și prestează aceste servicii la nivel mondial (pentru mai multe detalii viziteaza site-ul April International).

Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru deschiderea unui dosar de daună la Asigurarea de Călătorie în străinatate sunt următorii:

Pasul 1

În momentul producerii evenimentului asigurat, se apelează unul din numerele de telefon +4021-201.90.44, +4031-730.99.44 şi/sau fax: +4021-201.90.40 la orice oră.

Aici va răspunde un operator April International, care va prelua cazul şi va lua legătura cu unitatea medicală care îți va acorda ingrijiri. Va prelua în același timp si cheltuielile medicale, dacă evenimentul produs se încadrează în condițiile poliței.

În cazul in care ești în imposibilitatea fizică de a apela numerele de mai sus, un însoțitor poate face acest lucru, sau chiar cei de la spitalul unde ai fost transportat. De aceea, este important să ai poliţa de asigurare asupra ta în permanenţă.

Atenție! Când cazul este complicat și se întrevăd cheltuieli de peste 500 EUR, dar nici spitalul, nici Asiguratul sau vreun însotitor al acestuia nu anunță City Insurance sau April International înainte de a fi efectuate aceste cheltuieli, limita maximă de despagubire pe care o va plăti City Insurance va fi de 500 EUR.

Pasul 2 – Acte necesare în vederea lichidării dosarului de daună

În cazul daunelor mari, preluate de April International, documentele necesare pentru deschiderea unui dosar de daună sunt următoarele:

  • Copie poliţă de asigurare;
  • Documente medicale în original (raport medical cu diagnostic și tratament, factură etc.).

Aceste documente se transmit către April International, fie de către spital, fie de către Asigurat.

În cazul daunelor mici, achitate de Asigurat, documentele de mai jos se vor depune la Agentia City Insurance, la intoarcerea din călătorie:

  • Cerere de despăgubire;
  • Declarație accident, în original;
  • Copie poliţă de asigurare;
  • Documente medicale în original (raport medical cu diagnostic și tratament, factură, dovada plății);
  • Coordonatele bancare (IBAN, banca, sucursală) ale Asiguratului, dacă este cazul – copie act de identitate.

Atenție! – În funcţie de natura şi circumstanţele evenimentului, City Insurance şi April International îşi rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare faţă de cele de mai sus, în vederea soluţionarii dosarului de daună.

лучший планшетeasybinaryprofits.comкомпания по продвижению сайтоволх бесплатные объявленияпродвижение сайта в поисковикепродвижение это