City Insurance: Peste 6.500 de români au ales singura asigurare de a doua opinie medicală pentru toate diagnosticele oncologice, cu acces permanent la peste 500 de medici specialiști de renume mondial

București, 18 decembrie 2019 

Peste 6.500 de clienţi ai Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance, liderul pieței de asigurări generale din România de trei ani consecutiv, deţin deja Second Medical Opinion – produsul de asigurare de sănătate care oferă acces la o a doua opinie medicală.

Asigurarea Second Medical Opinion (SMO) este lansată în parteneriat cu INTERMEDICAS, prima și unica clinică din România specializată pe servicii de second medical opinion, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. Serviciul ofera clienților acces permanent la peste 500 de medici specialiști de renume mondial.

SMO este singura asigurare de sănătate care acoperă orice diagnostic de cancer.

Serviciile de a doua opinie medicală au 100% decontare directă și includ:

  • Manager de caz care preia fiecare asigurat și îl îndrumă
  • Acces la medici români și străini cu cele mai bune rezultate în tratarea afecțiunilor oncologice
  • Echipe multidisciplinare de medici specialiști (Tumor Board)
  • Medici străini ce vizitează periodic România
  • Call-center  INTERMEDICAS cu linie dedicată

Pe lângă acestea, se acoperă investigații, teste de laborator și examene imagistice solicitate de medici specialiști pentru oferirea celei de-a doua opinii. Printre cele mai importante beneficii pentru clienți se numără:

– Accesul rapid la medici specializați cu cele mai bune rezultate

– Rapiditatea încheierii asigurării

– Fără chestionare și examene medicale

– Prețul accesibil (78 de lei pe an)

Consultația pentru SMO se acordă după etapa primirii de către client a primului diagnostic și constă în confirmarea sau infirmarea diagnosticului inițial în legătură cu orice tip de cancer și a schemei de tratament. În această asigurare sunt incluse și serviciile medicale ambulatorii necesare pentru stabilirea diagnosticului de second medical opinion.

Odată ales produsul de asigurare de sănătate SMO, clienții:

  • Elimină riscul unui prim diagnostic eronat
  • Primesc scheme de tratament personalizate
  • Au la dispoziție informații medicale de la specialiști de top din întreaga lume

Conform studiului Intermedicas, partenerul nostru, se estimează că în peste 60% din cazuri atât diagnosticul, cât și tratamentul și interpretarea analizelor sunt eronate. Astfel, cu noul produs de asigurare de sănătate lansat de City Insurance – Second Medical Opinion (SMO), clienții noștri beneficiază de opinia unui specialist cu rezultate excelente la nivel internațional, de un diagnostic clar și un tratament corect. E important să fim alături de clienți atunci când un diagnostic îi pune într-una dintre cele mai dificile situații.“, afirmă Mircea Buzera, Director de Vânzări al Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance.

Pentru anul următor, City Insurance estimează o creștere a vânzărilor pentru acest produs, estimare bazată pe nevoia din ce în ce mai pregnantă a românilor de a apela la a doua opinie medicală în cazul diagnosticului oncologic.

Mai multe detalii despre SMO sunt disponibile atât pe site-ul City Insurance, cât și pe site-ul INTERMEDICAS.

Despre City Insurance

Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance este lider pe piața asigurărilor generale din România. Înființată în 1998 de către investitori români și străini, având sediul în București, compania deține 42 de birouri și filiale pe tot cuprinsul țării, având mai bine de 400 de angajați.

City Insurance a dezvoltat un portofoliu extins de asigurări, care cuprinde produse de top și servicii integrate, proiectate să acopere nevoile unice ale clienților și să genereze beneficii pe termen lung.

Compania a intrat în topul primelor 10 Societăți de Asigurare încă din 2012 și este singura companie care nu este afiliată unui grup internațional. În 2008, City Insurance a devenit primul asigurator din România cu activități în alte state europene, în baza principiului liberei circulații a serviciilor pe cuprinsul Uniunii Europene, iar în 2014, compania și-a extins activitatea în piața elenă.

Performanțele înregistrate astăzi de Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance reflectă eficiența modelului său de business orientat către strategii sustenabile de dezvoltare, creștere financiară și investiții pe termen lung.

Mai multe informații despre companie sunt disponibile pe site-ul City Insurance: https://www.cityinsurance.ro/.