Cariere

Intră în echipa noastră!

La City Insurance, încurajăm inițiativele personale și interesul pentru un loc de muncă în domeniul asigurărilor. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, susținuți de tineri entuziaṣti, orientați spre performanță și eficiență.

Suntem extrem de deschiși și bucuroși să ne mărim echipa cu persoane care vor să facă performanță. Ne dorim să formăm cât mai mulți profesioniști în domeniul asigurărilor pentru că astfel ridicăm standardele de calificare ale pieței din România, apropiindu-ne treptat de nivelul țărilor cu tradiție în domeniu.

Dacă vrei să faci parte din echipa City Insurance, lasă-ne un CV și, dacă te potrivești cerințelor noastre, te vom contacta pentru o întâlnire!

Asteptam cv-ul tau pe office@cityinsurance.ro

Acest post implica dezvoltarea core-system-ului societatii care este o platforma online dezvoltata utilizand urmatoarele tehnologii: PHP, MySQL, Javascript/jQuery, HTML, CSS, PHP Web Services. Acesta include: rapoarte generale si individuale de produs, dezvoltarea de noi produse de asigurare si mentenanta celor curente, gestionarea printarilor, gestionarea platilor si dezvoltarea si mentenanta altor module necesare desfasurarii activitatii societatii (inventar, contabilitate, contracte etc.).[...]